Maak je keuze

Stolwijk Kelderman is thuis in de automotive branche en kent de ontwikkelingen. Wil je jouw richting bepalen?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Sterk in de Automotive Branche

  • Gefundeerd advies bij strategische vraagstukken

    Jouw markt verandert. Hoe ga je veilig op weg naar de toekomst?

  • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

    Wij zorgen dat je bewuster keuzes maakt op basis van betrouwbare informatie

  • Specifieke kennis van jouw branche

    Sparren met een accountant die oog heeft voor innovatie in de automotive sector

Onze specialist(en)

Toekomstgericht ondernemen in de automotive sector

Er is in Nederland nauwelijks een branche denkbaar die meer in beweging is, de automotive sector. Nederland, als transportland bij uitstek; waar het autobezit gestuurd wordt door allerlei, al dan niet, tijdelijke fiscale maatregelen. Combineer deze ontwikkelingen met een andere beleving van mobiliteit en het is duidelijk voor welke uitdagingen jij als ondernemer staat. Je hebt te maken met afwegingen van strategische samenwerking tot stand alone doorgaan, dan wel groeien of overgenomen worden. Het is aan jou om jouw weg te vinden, maar wij begrijpen heel goed dat je daarbij hulp kunt gebruiken.

Thuis in de automotive branche

Wij zijn thuis in de automotive branche en kennen de ontwikkelingen. Natuurlijk hebben ook wij geen kant en klare antwoorden op niet standaard vraagstukken. Maar we gaan met jou op weg om jouw kansen te verkennen en daaropvolgend actie te ondernemen. Omdat wij in de hele keten actief zijn, van grossier en garagebedrijf tot en met de internationale transportondernemingen, hebben onze automotive adviseurs een breed zicht op jouw branche.

In deze hectische wereld is het van belang dat jouw informatievoorziening op orde is. Dat je beschikt over adequate stuurinformatie, dat je inspeelt op de digitalisering en de mogelijkheden die dit jou biedt. Stolwijk Kelderman gaat graag met jou op pad. Zo verkrijg je inzichten die jou helpen jouw strategie te bepalen.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van ondernemen in de automotive branche. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties