Maak je keuze

Wij werken samen met jou toe naar een succesvolle en efficiënte bedrijfsoverdracht

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom samenwerken met Stolwijk Kelderman?

 • Specialistisch advies

  Onze eigen specialisten op het gebied van bedrijfsoverdracht hebben de ervaring én de kennis om jou succesvol verder te helpen

 • Kosten besparen

  Door optimaal gebruik te maken van fiscale faciliteiten bij bedrijfsopvolging kun je erg veel geld besparen. Wij weten de weg!

 • Persoonlijke begeleiding

  Jouw vertrouwde adviseur helpt jou waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Wat zijn jouw fiscale kansen op meer rendement bij bedrijfsoverdracht?

Overweeg je binnen afzienbare tijd het rustiger aan te doen en jouw onderneming over te dragen? Of sta je juist zelf in de startblokken om een onderneming over te nemen? Bijvoorbeeld via een overdracht in de familie, een management buy out of een management buy in? Dat zijn ingrijpende stappen, zowel persoonlijk als zakelijk.

Door gebruik te maken van de huidige fiscale faciliteiten bij bedrijfsopvolging kun je erg veel geld besparen. De specialisten van Stolwijk Kelderman weten raad en begeleiden jou graag persoonlijk. Zij werken hierbij nauw samen met Stolwijk van Wijk, onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk en gespecialiseerd in overname & advies.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn bij bedrijfsoverdracht?

 • Het optimaal benutten van fiscale faciliteiten bij de overdracht of aankoop van een onderneming (bijvoorbeeld inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, omzetbelasting of overdrachtsbelasting)
 • Het opzetten van een optimale juridische structuur ná de verkoop of overname
 • Het structureren van jouw vermogen na de verkoop of overdracht van jouw onderneming

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van bedrijfsoverdracht. Je treft de gegevens hiernaast.