Maak je keuze

Wil je efficiënter, slimmer en effectiever aan de slag met jouw administratie?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom jouw administratie laten inrichten door Stolwijk Kelderman?

 • Altijd actueel overzicht

  Je bent altijd actueel op de hoogte en behoudt met het grootste gemak overzicht over hoe jouw organisatie ervoor staat

 • Ultiem efficiënt en effectief

  Wij realiseren de complete administratieve verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, voorbereiding van aangiftes en handige koppelingen

 • Periodieke rapportage

  Wij richten jouw administratie zó in, dat je periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een verhelderende rapportage

Onze specialist(en)

Sneller administreren én ervan leren!

Jouw bedrijfsadministratie kunt je zowel intern voeren als uitbesteden. Het voordeel van het extern onderbrengen van jouw administratie is dat je altijd zeker bent van continuïteit en niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van jouw eigen administratief medewerker. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Als je jouw administratie door ons laat voeren, dan zorgen wij samen met jou voor:

 • een optimale inrichting van jouw basisadministratie
 • complete administratieve verwerking van inkoop- en verkoopfacturen
 • voorbereiding van aangiftes
 • handige koppelingen naar bijvoorbeeld jouw bank, urenregistratiesysteem en crm
 • periodieke rapportages met waardevolle managementinformatie

Efficiënter, slimmer & effectiever

Jouw cijfers zijn een bron van informatie. Je bent er niet bij gebaat als deze informatie pas na het verlopen van jouw boekjaar in de jaarrekening naar voren wordt gebracht. Tegen die tijd is het voor jou dikwijls te laat om actie te ondernemen. Wij richten jouw administratie zó in, dat je periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een verhelderende rapportage. Als je dat wilt kunnen wij jou in een volgende stap helpen deze informatie op de juiste wijze te interpreteren en hier direct op in te spelen.

Laat je jouw administratie door ons verwerken? Dan ben je altijd actueel op de hoogte en behoud je met het grootste gemak overzicht over hoe jouw organisatie er voor staat.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van bedrijfsadministratie. Je treft de gegevens hiernaast.

 

 

Referenties