Maak je keuze

Op zoek naar een accountant die meer te bieden heeft?

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom samenwerken met Stolwijk Kelderman?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij jou toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van jouw klanten, de markt en jouw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kelderman speelt hierop in en helpt jou vérder.

Verrassend veelzijdig

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijg je via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin. Denk bijvoorbeeld aan professionals op het gebied van:

Stolwijk Kelderman is samen met een aantal specialistische entiteiten verenigd in het Stolwijk Kennisnetwerk.

Vernieuwend samenwerken

Stolwijk Kelderman is continu bezig met vernieuwing, bijvoorbeeld als het gaat over de wijze waarop zij samenwerkt met klanten. Een goed voorbeeld hiervan is de dienst Parttime Controlling als vervanger van de traditionele samenstelwerkzaamheden. Bij Parttime controlling staat niet langer (het achteraf maken van) de jaarrekening centraal, maar juist realtime inzicht in – en betrokkenheid bij cijfers, met als doel het creëren van kansen en realiseren van doelstellingen. Een integrale aanpak, waarbij naar behoefte relevante specialisten worden ingeschakeld. Stolwijk Kelderman wil op deze wijze een extra waardevolle bijdrage leveren aan duurzaam succes voor haar relaties.

Ook intern is ‘samen’ voor Stolwijk Kelderman een belangrijk begrip. Kernwoorden die hierbij horen voor alle medewerkers: klantgericht zijn, ondernemerschap tonen, verantwoordelijk opstellen, kwetsbaar durven zijn en diepgang hebben. De tijd waarin wij leven vraagt om een organisatie waarin teams zelfstandig opereren, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid dragen. Op deze wijze creëren zij samen de meerwaarde die ertoe bijdraagt dat onze klanten succesvol kunnen zijn.

Altijd actueel en wendbaar

Onze organisatie volgt de ontwikkelingen rondom digitalisering, big data, blockchain, robotisering en de circulaire economie op de voet. Wij zijn continue bezig hierop in te spelen. Wij kunnen dit niet alleen. Ook daarom hebben wij ons verenigd in het genoemde netwerk van specialisten. Wij breiden dit netwerk waar nodig en relevant steeds verder uit, zodat wij jou zoveel mogelijk op maat en actueel van dienst kunnen zijn.

Controlepraktijk

Voorts beschikt Stolwijk Kelderman over een bovengemiddeld grote controle-afdeling voor wettelijke controles. Deze functie wordt aangevuld met de hierboven genoemde bredere kijk op bedrijfsadvies en een vertrouwde adviseur die klanten waar nodig persoonlijk ter zijde staat.

Niet voor niets kiezen controleplichtige organisaties, zowel binnen het MKB, semioverheid en overheid voor de dienstverlening van Stolwijk Kelderman.

 

Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig. 

Referenties