Maak je keuze

Verwacht je meer van jouw jaarrekening en hou je niet van onaangename verrassingen?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom laat je Stolwijk Kelderman jouw jaarrekening opstellen?

  • Geen verrassingen

    Jouw jaarrekening als logisch gevolg van een goed ingericht proces rondom actuele bedrijfsinformatie

  • Breed team van specialisten

    Waar nodig adviseren wij jou op het juiste moment, bijvoorbeeld als zich in fiscaal opzicht kansen of risico's voordoen

  • Jouw concurrentiepositie in beeld

    Wij kunnen voor jou in kaart brengen hoe jij presteert ten opzichte van uw concurrent in jouw regio

Onze specialist(en)

Heb je nog wel een jaarrekening nodig?

Is de jaarrekening een fiscale verplichting of zie je het document als een verslag van het voorbije jaar? Hoe je er ook naar kijkt, de wijze waarop de jaarrekening tot stand komt is sterk aan verandering onderhevig. De traditionele jaarrekening, zoals wij die kennen is er een van het uitstervende soort. Wat ons betreft in ieder geval, want wij zien de jaarrekening van vandaag de dag meer als een logisch gevolg van een sterk ingestoken proces van administratieve verwerking en continue informatievoorziening.

Jaarrekening zonder verrassingen

Om de vraag in de hierboven geplaatste kop te beantwoorden: ja, je hebt nog wel een jaarrekening nodig. Afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en de gekozen rechtsvorm kan de uitvoering hiervan afwijken. Stolwijk Kelderman is zonder meer in staat om een uitstekende jaarrekening voor jou op te stellen, toch doen wij het liever anders. Zoals je in de eerste regels van dit bericht hebt kunnen lezen zien wij het maken van jouw jaarrekening niet als ons doel. Het is een eindrapportage die een verhaal achteraf vertelt. Bij Stolwijk Kelderman zien wij het juist als onze taak om jou door het jaar heen actueel te voorzien van belangrijke en leerzame managementinformatie. Onze parttime controllers, bijvoorbeeld, kunnen je helpen jouw bedrijfssoftware zó in te stellen dat relevante informatie, zo frequent als gewenst, beschikbaar is in een voor jou ingericht management dashboard.

En de jaarrekening? Die rolt er als vanzelf uit aan het einde van het jaar, zonder verrassingen.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountancy. Je treft de gegevens hiernaast.

 

 

Referenties