Maak je keuze

Vitacon Luteijn draagt bij aan sterke mensen in sterke organisaties, wil jij dat ook bereiken?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Integrale aanpak HR

    Vitacon Luteijn kan jou van dienst zijn binnen het gehele spectrum van haar HR specialisme, van strategie tot operatie

  • Jij kiest

    Jij bepaalt zelf welke rol je Vitacon Luteijn toebedeelt. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak (zoals hierboven genoemd), of je houdt HRM zelf in beheer en schakelt haar in bij een specifieke hulpvraag

  • Doelgericht

    Vitacon Luteijn bespreekt jouw organisatiedoelstellingen met jou en past haar advies aangaande jouw HR beleid hierop aan

Iedere organisatie ‘n gezonde voedingsbodem

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt jou om deze te ontwikkelen, vorm te geven en succesvol te houden.

Het team van Vitacon Luteijn bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRM. Wanneer je met Vitacon Luteijn samenwerkt, bepaal je zelf welke rol jij haar toebedeelt. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak (zoals hiernaast afgebeeld) waarbij alle HR-gerelateerde zaken door Vitacon Luteijn worden begeleid. Of je houdt HRM zelf in beheer en schakelt Vitacon Luteijn in bij een specifieke hulpvraag.

Welke keuze je ook maakt, jouw organisatie mag rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En natuurlijk altijd op een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

1. Visionaire strategie

Hoe wil je dat jouw organisatie zich in de komende tien jaar ontwikkelt? Vitacon Luteijn helpt je een stip op de horizon te zetten en doordachte strategische keuzes te maken. En Vitacon Luteijn staat naast jou wanneer nieuw beleid geïmplementeerd wordt. Samen met jou zorgt Vitacon Luteijn ervoor dat jij duurzaam succesvol kunt ondernemen. Deze strategische en praktische ondersteuning komt tot uiting in diensten omtrent organisatieadvies, visieontwikkeling, fusie- en overnamebegeleiding en advies HR-beleid.

2. Wendbare organisatie

In een veranderende wereld is het voor jouw organisatie van levensbelang om in beweging te blijven. Kies je in dit kader voor behoud van een traditioneel organisatiemodel of juist voor zelforganiserende teams? Vanuit alle HR-facetten zet Vitacon Luteijn haar kennis en ervaring in om jouw organisatie te vormen naar jouw visie. Dat doet Vitacon Luteijn bijvoorbeeld via de inzet van verandermanagement, de diensten van een interim HR– of salarisprofessionalassessments en training.

3. Eigentijds leiderschap

Hoe kun je vanuit jouw leiderschap bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtigere en meer wendbare organisatie? Welke vorm van leiderschap past het beste bij jou als persoon? Vitacon Luteijn ontwikkelt op maat vaardigheidstrainingen voor zowel jou als voor jouw (leidinggevende) medewerkers. Waar nodig kun je terugvallen op individuele begeleiding en coaching.

4. Sterke mensen

Sterke mensen bouwen aan sterke organisaties. Wat kun jij doen om jouw mensen naar hun volle capaciteit in te zetten? En hoe trek je de juiste man of vrouw aan voor een specifieke functie? Vitacon Luteijn helpt je jouw organisatie van binnenuit te versterken door jouw menselijk kapitaal op volle kracht inzetbaar te maken. Bijvoorbeeld via de inzet van een interim HR-professional, werving & selectie, assessments, gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding, individuele begeleiding, mediationverzuimbegeleiding en outplacement.

5. Gezonde cultuur

In sterke organisaties werken niet alleen alle medewerkers gemotiveerd aan het verwezenlijken van heldere, gezamenlijke doelstellingen. Er is ook sprake van een gezonde cultuur, waarin er ruimte is voor leren, ontwikkelen, groeien én het maken van fouten. Een gezonde organisatiecultuur leidt tot minder verzuim, gelukkigere medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Dit kun je onder meer bereiken via de inzet van een doordacht HR-beleidarbobeleid, vaardigheidstrainingen, workshops en individuele begeleiding.

6. Efficiënte systemen

Informatie en communicatie zijn belangrijke pijlers onder een duurzaam succesvol HR-beleid. Vitacon Luteijn helpt je de juiste software te selecteren voor efficiënt beheer van de salarisadministratie, urenregistratie en het digitale personeelsdossier. Daarnaast helpt Vitacon Luteijn je een keuze te maken voor het best passende beoordelingssysteem. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jouw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot hun gegevens. En jij richt jouw HR-systematiek zo efficiënt mogelijk in.