Maak je keuze

Samenwerken met een accountant die die zich verdiept in de uitdagingen waar jouw sector voor staat?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

  • Ervaring bij en kennis van zorginstellingen

    Wij bieden vanuit onze jarenlange ervaring een innovatief en kwalitatief hoogstaand advies- en (pre)controletraject aan voor gemeenten

  • Heldere focus op risicobeheersing

    Wij richten onze auditwerkzaamheden in, passend bij jouw behoefte rondom risicobeheersing

  • Breed team van adviseurs en specialisten

    Wij kunnen jouw organisatie onder meer bijstaan bij integriteitsmanagement, organisatievernieuwing en verbetering van processen

Onze specialist(en)

Accountantscontrole voor zorginstellingen

Je bent toezichthouder, bestuurder, financieel directeur of (concern)controller binnen een zorginstelling. Vanuit jouw positie ben je ongetwijfeld goed op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving, hervormingen en bezuinigingen waaraan jouw organisatie moet voldoen. Je ziet tevens dat jouw zorginstelling risico’s loopt, juist vanwege bovengenoemde continue veranderingen. Bij ons vormt een actuele analyse van risico’s de basis voor accountantscontrole in de zorgsector.

Kwaliteit van leven is een groot goed. Je doet er binnen jouw bereik alles aan om jouw cliënten het beste te bieden als het gaat om zorg en welzijn. Bij Stolwijk Kelderman willen wij – op onze beurt – jouw organisatie de best mogelijke kwaliteit bieden. Dat kunnen wij als geen ander. Niet alleen omdat wij kennis hebben van jouw branche, maar vooral ook omdat wij ons van nature verdiepen in organisaties en dicht bij onze klanten willen staan.

Onze focus ligt op de caresector, hieronder vallen organisaties die actief zijn op het gebied van verpleging, verzorging en thuiszorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, zelfstandige behandelcentra en eerstelijnsvoorzieningen.

Controle praktijk

Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van controle opdrachten voor uiteenlopende organisaties. Maatschappelijke organisaties, zoals binnen de zorg en cultuur hebben een speciale plek in onze organisatie, evenals gemeenten en organisaties in het publieke domein.

Je mag van iedere accountant verwachten dat zij een accountantscontrole uitvoert conform de wettelijke kwaliteitseisen. Dit doen wij op een slimme manier, passend bij de digitale mogelijkheden van de huidige tijd. Stolwijk Kelderman heeft op zorgvuldige wijze een breed netwerk van professionals opgebouwd. Onze accountants werken samen met specialisten op het gebied van:

Daarnaast heb je zonder meer baat bij onze werkprocessen. Deze zijn efficiënt ingericht, waardoor wij meer tijd overhouden voor persoonlijk contact en snelle interactie.

Zeggen wat je ziet

Kies je ervoor jouw controle opdracht bij Stolwijk Kelderman onder te brengen, dan mag jij je ervan verzekerd voelen dat je te maken krijgt met professionals die zich kwetsbaar durven op te stellen. Dat betekent voor ons voornamelijk dat wij niet terughoudend zijn als het gaat om benoemen van risico’s en mogelijke pijnpunten. Wij werken niet per se een checklist af. Maar stellen juist open vragen en brengen actuele, voor jouw organisatie specifieke, risico’s in kaart. Je ervaart hierdoor dat wij betrokken zijn bij jouw sector en jouw organisatie en dat strategische en operationele zaken op de juiste kritische wijze bespreekbaar worden gemaakt.

Dit zorgt voor de groei van het lerend vermogen binnen jouw, maar ook onze, organisatie. En uiteindelijk voor meer controle op jouw zorg- en organisatiebeleid.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountantscontrole. Je treft hun gegevens hiernaast.