Maak je keuze

Wil je alle fiscale kansen en mogelijkheden benutten bij jouw aangifte vennootschapsbelasting?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom fiscale advisering door Stolwijk Kelderman?

 • Optimale samenwerking met onze accountants

  Je mag je verzekerd voelen van het beste van twee specialistische werelden, samengebracht in één professioneel eindproduct

 • Altijd op de hoogte

  Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren je over belangrijke wijzigingen en begeleiden jou bij fiscale vraagstukken die jouw onderneming aangaan

 • Persoonlijke begeleiding

  Jouw vertrouwde adviseur helpt je waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Samenwerken aan jouw fiscale positie

Je bent verplicht om ieder jaar aangifte te doen voor de Vennootschapsbelasting. Samen met jou, zo mogelijk al tijdens de interim controle en in overleg met onze accountants, beoordelen wij het fiscale resultaat. Daarbij is het de kunst om correct aangifte te doen, maar jouw belastingdruk zo laag mogelijk te houden door alle fiscale kansen en mogelijkheden te benutten en te verwerken in jouw jaarrekening. Jij mag je dus verzekerd voelen van het beste van twee specialistische werelden, samengebracht in een professioneel eindproduct.

Specialistisch advies vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een complex fiscaal gebied. Dit fiscale gebied kent vele gunstige faciliteiten, maar ook een scala aan anti-misbruik bepalingen. Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren jou over belangrijke wijzigingen en begeleiden jou bij fiscale vraagstukken die jouw onderneming aangaan. We adviseren onder andere op het gebied van:

 • de deelnemingsvrijstelling
 • de fiscale eenheid
 • verliesverrekening
 • transfer Pricing

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van belastingadvies. Je treft de gegevens hiernaast.