Maak je keuze

Welke weg bewandel je wanneer je te maken krijgt met een echtscheiding?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Fiscaal en financieel advies bij scheiding

 • Groot netwerk

  Onze specialist werkt samen met een groot netwerk van echtscheidingsadviseurs en advocaten

 • Advies op maat

  Je krijgt niet alleen financieel en fiscaal advies, maar ook over andere echtscheidingsrisico's

 • Persoonlijke begeleiding

  Jouw vertrouwde adviseur helpt je waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Echtscheidingsadvisering gericht op een zorgeloze toekomst

Bij een echtscheiding is een fiscale of financiële misser snel gemaakt, met mogelijk grote (nadelige) financiële gevolgen. Goed financieel advies bij scheiding is dan ook onontbeerlijk. Rob Welling, scheidingsadviseur bij Stolwijk Kelderman neemt risico’s weg en helpt je de enige juiste weg te bewandelen, gericht op een zorgeloze toekomst.

Je hebt financieel advies bij scheiding nodig als je:

 • de wens hebt om een echtscheidingsprocedure te starten
 • vragen hebt over specifieke financiële/fiscale zaken bij een echtscheiding
 • behoefte hebt aan een second opinion omtrent het fiscaal / financieel advies bij scheiding

Wat mag je verwachten van de fiscaal en financieel scheidingsadviseur?

 • hij brengt de financiële fiscale (on)mogelijkheden voor jou in beeld
 • hij zorgt voor fiscale zekerheid en behartigt jouw belangen waar mogelijk
 • hij zorgt, samen met zijn netwerk van echtscheidingsprofessionals voor een advies op maat. Dat betekent dat niet alleen financiële en fiscale risico’s worden afgedekt, maar dat je ook mag rekenen op een goed advies over andere zaken die van belang zijn rondom jouw echtscheiding.
 • hij kan het gehele proces voor jou begeleiden. Dankzij een goede samenwerking met advocaten in jouw regio profiteer je van uitstekende, complete advisering.

Specialist Rob Welling: fiscaal en financieel advies bij scheiding

Bij Stolwijk Kelderman heeft mr. R.B. (Rob) Welling zich specifiek gespecialiseerd in fiscale en financiële advisering rondom echtscheidingen. Rob is uitstekend ingevoerd in de wereld van echtscheidingsadviseurs. Zo heeft hij toegang tot een netwerk van professionals op dit gebied, waardoor hij steeds in staat is om op het juiste moment de juiste expertise naar voren te brengen. Rob Welling is tevens hoofdredacteur Fiscaal scheidingsrecht bij Kennisbank Split Online. Hij blogt daarnaast regelmatig over actuele onderwerpen met betrekking tot echtscheidingsadvies. Rob is verbonden aan Regio Opleidingen en SD-opleidingen als docent binnen zijn vakgebied. Ook verzorgt hij met enige regelmaat incompany trainingen.

Wie kan gebruik maken van fiscale advisering bij echtscheiding?

Bij Stolwijk Kelderman richten wij ons allereerst op advisering aan ondernemers, maar particulieren zijn ook welkom. Voor wie in een echtscheidingsprocedure terechtkomt is het van belang om financiële en fiscale risico’s te herkennen, te managen of uit te sluiten. Scheidingsadviseur Rob Welling staat tevens advocaten, notarissen en mediators bij als het gaat om het fiscale / financiële aspect van echtscheidingsadvisering en -bemiddeling.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van echtscheiding. Je treft de gegevens hiernaast.