Maak je keuze

Welke fiscale en financiële risico's kunt u het beste vermijden als u een samenlevingscontract sluit?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Fiscaal advies rondom huwelijk, samenleven en overlijden

  • Samenwerkende specialisten

    Onze specialisten werkt samen met een groot netwerk van echtscheidingsadviseurs, notarissen en advocaten

  • Advies op maat

    U krijgt niet alleen financieel en fiscaal advies, maar ook over andere risico's rondom samenleven, huwelijk, vermogensbeheer en overlijden

  • Persoonlijke begeleiding

    Uw vertrouwde adviseur helpt u waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Wij nemen financiële en fiscale risico’s weg bij een echtscheiding

Een scheidingsprocedure bestaat uit zowel emotionele als financiële aspecten. Mede door hoogoplopende emoties worden de financiële aspecten nogal eens uit het oog verloren. Dit kan nadelige financiële, waaronder fiscale, gevolgen hebben. Wij concentreren ons op de zakelijke (cijfermatige) afwikkeling van uw scheiding, nemen financiële en fiscale risico’s weg en helpen u de juiste weg te bewandelen, gericht op een zorgeloze toekomst.

Binnen onze adviespraktijk hebben wij in de afgelopen decennia veel ervaring opgedaan met de fiscale en financiële afwikkeling van echtscheidingen en geregistreerd partnerschappen. Vaak worden wij betrokken bij scheidende ondernemers of vermogende particulieren. Ook bij minder omvangrijke dossiers zijn wij veelal van toegevoegde waarde.

Ruime praktijkervaring

Onze advisering staat vrijwel nooit op zichzelf. Wij richten ons voornamelijk op fiscaal-financiële aspecten, maar hebben ook een gezonde dosis civielrechtelijke kennis. Vanuit onze ruime praktijkervaring met echtscheidingen, kunnen wij risico’s goed overzien en beperken. Juist ook in fiscaal opzicht zorgen wij voor optimalisatie, zodat heffingen tot een minimum beperkt blijven en fiscale tegemoetkomingen worden benut.

Rondom deze dienstverlening werken wij nauw samen met (civiel) specialisten – zoals advocaten, mediators, hypotheekadviseurs en notarissen – binnen en buiten ons eigen netwerk. Voor u geldt dat u in de regel slechts één aanspreekpunt hebt.

Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan contact op met Rob Welling. Zijn gegevens treft u elders op deze pagina.

< terug naar de overzichtspagina